011/33 90 848

ultramedika

specijalistička radiološka ordinacija

Kontakt

Ordinacija Ultramedika

VLASNIK ORDINACIJE:
Doc. Dr sci med Tihomir M. Mihailović, specijalista radiologije

ADRESA ORDINACIJE:
Ultramedika, specijalistička radiološka ordinacija
Pante Srećkovića 25, stan br.19, 11 000 Beograd, Srbija

TELEFONI ORDINACIJE:
011/33 90 848
063/81 70 714

TELEFON PSIHOLOŠKOG SAVETOVALIŠTA:
069/305 77 70

Saveti za zakazivanje

Pregled bi trebalo zakazati nakon konsultacije sa ordinacijom, da bi se donela ispravna odluka koju vrstu pregleda treba uraditi (U ORDINACIJI SE RADI PREKO 30 RAZLIČITIH ULTRAZVUČNIH PREGLEDA).

Pri zakazivanju se morate informisati koliko pregled traje (NEKI PREGLEDI KAO ŠTO JE TRUDNOĆA TRAJU PO 30-60MIN) i na koji način se izvodi, sa preporukama o eventualnoj pripremi pre ultrazvučnog pregleda.

Potrebno je upoznati se sa cenom pregleda pre nego što se odlučite da zakažete pregled (CENU PREGLEDA ODREDJUJE SLOŽENOST, DUŽINA PREGLEDA KAO I OBIM UPOTREBE ULTRAZVUČNE MAŠINE).

Ordinacija očekuje da ako se pregled otkazuje da se obavesti radi blagovremenog zakazivanja drugih pacijenata (BLAGOVREMENIM OTKAZIVANJEM PREGLEDA POŠTUJETE SAMOG DOKTORA I DRUGE BOLESNE PACIJENTE).

Nakon zvanja telefona potrebno je malo sačekati da bi ste uspostavili kontakt sa ordinacijom (DOKTOR JE OBIČNO ZAUZET PREGLEDOM ILI SVOJIM PROFESIONALNIM USAVRŠAVANJEM).

Ako zovete fiksne telephone veza može biti prebačena na mobilni telefon ali to vas neće dodatno koštati (NA TAJ NAČIN ORDINACIJA VAM JE NA STALNOM RASPOLAGANJU).

Vaše zdravstvene probleme, zbog zauzetosti doktora ne možete rešavati preko telefona, već možete zakazati konsultativni razgovor sa doktorom u vašem terminu (DA BI IMALI KORISTI OD RAZGOVORA SA DOKTOROM MORATE ZAKAZATI VAŠE VREME SA NJIM).

Nakon pregleda odmah će te dobiti izveštaj doktora u pismenoj formi sa kompletnim pregledom na CD i/ili DVD (NA TAJ NAČIN ĆETE IMATI KOMPLETNU DOKUMENTACIJU DA BI SE ONA MOGLA KORISTITI ZA VAŠE LEČENJE I ZA EVENTUALNO DRUGO MIŠLJENJE LEKARA).